fbpx

The Best of Stand Up 01-07-2021

From: 250.00 ден

Времетраење: 75 мин.
Влез на бродот: 20:00h
Поаѓање: 20:30h
БИЛЕТИ:
Претпродажба 250 ден.
На ден на шоу 300 ден.
Купените билети online не треба да ги печатите, доволно е само да го покажете емаилот со вашата уплата на влез на бродот од Вашиот паметен уред.

The Best of Stand Up

Најдобрите шеги на тројца стендап комичари кои со сигурност ќе ги воспалат вашите стомачни!
Уживајте во интензивна стендап комедија со:
Никола Тодороски
Илија Богданоски
Никола Сиљаноски
Доколку сакате сериозно добра комедија ова шоу е за вас. Ве предизвикувам убаво да си поминете барем час и петнаесет минути.

За време на шоуто важат сите заштитни протоколи пропишани за настани од ваков тип.

ЗАДОЛЖИТЕЛНО НОСЕЊЕ ЗАШТИТНА МАСКА ЗА ВРЕМЕ НА КРСТАРЕЊЕТО!

Цена на билет претпродажба 250 ден. На ден на шоу 300 ден.

 

Category: