fbpx

Резервација на брод за приватно крстарење на 28-09-2023 од 18:00-22:00

14,760.00 ден

Аванс за приватно крстарење на ден 28-09-2023 од 18:00-22:00

Вкупна цена за наем на бродот 800 евра. Аванс за резервација 240 евра.

Цената се однесува за наем на бродот за крстарење на наведената релација, со цел екипаж, инвентар кој што го поседува бродот и послуга.

Храната и пијалоците на бродот се предмет на дополнителна доплата.

Category: