fbpx

Резервација на брод за приватно крстарење на 29.04.2023

12,300.00 ден

Аванс за приватно крстарење на ден 29.04.2023 до Манастир св.Наум и назад.

Вкупна цена за наем на бродот до 7 часа 1000 евра. Аванс за резервација 200 евра.

Цената се однесува за наем на бродот за крстарење на наведената релација, со цел екипаж, инвентар кој што го поседува бродот и послуга.

Храната и пијалоците на бродот се предмет на дополнителна доплата.

Category: