fbpx

БРОД АРМАДА – КАФЕ & КОКТЕЛ БАР

Кафе + цеден портокал 150 мкд
Вашето омилено кафе + цеден портокал/лимонада или микс за само 150 денари
Кафе+лимонада со вкус 180 мкд
Надополнете го Вашето уживање во кафето со неодоливите вкусови на монин лимонадите за само 180 денари
-30% попуст на сите останати пијалоци
голем избор на коктели, безалкохолни и алкохолни пијалоци за неверојатно уживање по неверојатна цена
Previous slide
Next slide

Од палубата на брод Армада на градското пристаниште во Охрид сега имате можност да уживате во Вашите омилени пијалоци со уникатен поглед кон стариот дел на градот по неверојатни цени.

Неодолива понуда на кафе+цеден портокал/лимонада или микс за само 150 мкд.

Надополнете го Вашето уживање во кафето со неодоливите вкусови на монин лимонадите за само 180 денари за пакет цена кафе+лимонада со вкус.

Или едноставно одберете го Вашиот омилен безалкохолен или алкохолен пијалок и уживајте на палубата на брод Армада, сега со неверојатни 30%попуст.

Работиме секој ден од 10.00h – 18.00h.

Ве очекуваме!