fbpx

СРЕДА – ДЕН НА КОКТЕЛИ НА БРОД АРМАДА

ЏИН ТОНИК СО ВКУС 150 ден.
ПРЕМИУМ ЏИН ТОНИК СО ВКУС 230 ден.
МОХИТО СО ВКУС 190 ден.
Previous slide
Next slide

Освежете се со некој од големиот избор на коктели на палубата на брод Армада.

 

Секоја среда промотивни цени на џин тоник и мохито:

 

* Стандард џин тоник со вкус 150 денари
*Премиум џин тоник со вкус 230 денари
*Мохито со вкус 190 денари
*-30% попуст на сите останати коктели

 

Повелете посетете не!