fbpx

Coffee & Cocktail bar Armada

Почитувани клиенти,

Со задоволство Ве известуваме дека со почеток на работење на кафичите во Охрид, брод Армада ќе работи како кафе и коктел бар паркиран на градското пристаниште.

Уживајте во Вашите омилени алкохолни и безалкохолни пијалоци на палубата на брод Армада со уникатен поглед кон стариот дел на градот и езерото.

Секојдневни изненадувања, попусти на целиот асортиман до 30%, плати 1 добиј 2 и многу повеќе! Следете не на FB за повеќе информации!

Ве очекуваме!

Dear customers,

We are pleased to inform you that with the opening of the coffee bars in Ohrid, boat Armada will be open as coffee & cocktail bar docked on the main port.

Enjoy with your favorite alcoholic and non-alcoholic beverages on the deck of boat Armada with unique view of the old part of the town and the lake.

Everyday surprises, discounts on all drinks up to 30%, pay 1 get 2 and much more! Follow us on FB for more information!

We are expecting you!