fbpx
news

1 year together

Besides the very difficult year we all had, we managed to make a few unforgettable cruises and events aboard. We are looking forward for brighter

Read More »
news

БРОД АРМАДА- КАФЕ И КОКТЕЛ БАР

Кафе + цеден портокал 150 мкдВашето омилено кафе + цеден портокал/лимонада или микс за само 150 денариКафе+лимонада со вкус 180 мкдНадополнете го Вашето уживање во

Read More »
news

Conferences, Seminars, Team-building

Бидете креативни и пружете им незаборавно искуство на Вашите вработени, клиенти или деловни партнери. На брод Армада може да ги организирате Вашите презентации, состаноци или

Read More »
news

БРОД АРМАДА – КАФЕ & КОКТЕЛ БАР

Кафе + цеден портокал 150 мкдВашето омилено кафе + цеден портокал/лимонада или микс за само 150 денариКафе+лимонада со вкус 180 мкдНадополнете го Вашето уживање во

Read More »
news

Coffee & Cocktail bar Armada

Previous Next Почитувани клиенти, Со задоволство Ве известуваме дека со почеток на работење на кафичите во Охрид, брод Армада ќе работи како кафе и коктел

Read More »