fbpx

БРОД АРМАДА- КАФЕ И КОКТЕЛ БАР

Кафе + цеден портокал 150 мкд
Вашето омилено кафе + цеден портокал/лимонада или микс за само 150 денари
Кафе+лимонада со вкус 180 мкд
Надополнете го Вашето уживање во кафето со неодоливите вкусови на монин лимонадите за само 180 денари
-30% попуст на сите останати пијалоци
голем избор на безалкохолни и алкохолни пијалоци за неверојатно уживање по неверојатна цена
Previous slide
Next slide

Брод Армада и оваа есен е тука за Вас да ви понуди незаборавно доживување додека го пиете Вашето утринско кафе или омилениот коктел. 

По неверојатно намалени цени од 30% сега може да уживате во Вашиот омилен пијалок покрај од веќе добро познатата горна отворена палуба, сега и од долната затоплена затворена палуба.  

Неодолива понуда на кафе+цеден портокал/лимонада или микс за само 150 мкд.

Топло чоколадо, салеп, чај со рум за само 70 денари, нескафе со вкусови 84 денари.

Или едноставно одберете го Вашиот омилен безалкохолен или алкохолен пијалок и уживајте на палубата на брод Армада, сега со неверојатни 30%попуст.

Оваа есен понудата ја надополнивме со специјално ново коктел мени.

Работиме секој ден од 10.00h – 18.00h.

Ве очекуваме!